december 2020

Sagsarkitekt/Projektleder til Årstiderne Arkitekter

Er du ambitiøs og vil stå i spidsen af projekter, der sætter standard for arkitektur i høj kvalitet? Til vores jyske tegnestuer i Aarhus, Silkeborg eller Herning søger vi erfarne arkitekter, til at varetage rollen som sagsarkitekt/projektleder.

På grund af en voksende aktivitet, søger vi efter erfarne sagsarkitekter/projektledere/ projekteringsledere til vores jyske tegnestuer i Aarhus, Silkeborg eller Herning, som kan tage ansvar for projektets gennemførelse, og som sørger for fremdrift og fokus igennem de indledende faser.

Om jobbet
Du vil få en vigtig rolle som sagsarkitekt/projektleder/projekteringsleder på varierende opgavetyper, men med et primært fokus på tegnestuens developer projekter inden for privat boligbyggeri.

Som sagsarkitekt udvikler du projektet, der bringer kunden skridtet tættere på sin vision om boligbyggerier i den højeste kategori.

Som projektleder er det dig, der fører projektet sikkert igennem de forskellige faser og sikrer at kunden føler sig tryg og at teamet koordineres med sikker hånd, så målsætninger indfries og tidsplanen holder.

Som projekteringsleder sikre du at rette kompetencer bliver inddraget på det rigtige tidspunkt og at der koordineres mellem fagene.

For den rigtige kandidat vil der blive tale om et job med mulighed for stor selvstændighed og indflydelse.

Om dig
Du er en ambitiøs arkitekt med minimum 5 års erfaring, er vant til at have tæt kundekontakt, er en dygtig formgiver og udpræget æstetiker. Derudover har du erfaring med styring af et projektforløb og ledelse af et projektteam.

Vi lægger stor vægt på dine kommunikative evner, samt evnen til at sætte dig ind i en given opgave og tage ansvar igennem hele projektforløbet ved at indfri kundens visioner for byggeriet med størst mulig tilfredshed.

Vi forventer derudover, at du behersker Revit, AutoCAD og Adobe programmerne.

Om os
Vores medarbejdere er vores stærkeste kort. Vi sætter hver gang det bedste hold, således, at vi supplerer og styrker hinanden i projektarbejdet og bringer den enkeltes ekspertise i spil, for at sikre kvalitet og værdi.

Vi vægter dialog, vidensdeling og en god og tæt kommunikation meget højt, både internt og i forhold til de involverede parter, og naturligvis også overfor kunden. Hos os er kunden i centrum – vi stræber efter at være tæt på kunden i hele processen, så vi sikrer, at vi udarbejder gode løsninger og skaber værdi for kunden og brugerne.

Årstiderne Arkitekter er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med over 250 ansatte og mere end 30 års erfaring indenfor arkitektur og byggeri. Vi er en del af Sweco Danmark og sammen fungerer vi som én multidisciplinær rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning.

Sådan søger du stillingen
Brug linket for at sende os din ansøgning, CV og portfolio. Vi holder løbende samtaler og besætter stillingerne hurtigst muligt.

Ansøg stilling

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Produktionschef Rikke Hou-Vangsaae rhv@aarstiderne.dk