februar 2019

Projektledere til Årstiderne Arkitekters team for boligbyggeri

Vil du være med til at løse spændende boligopgaver, der profilerer hele bydele og sætter standarder for ambitiøs og bæredygtig arkitektur? Vi søger dygtige arkitekter med erfaring fra projektledelse til vores team på tegnestuen i København.

Vores team inden for boligbyggeri har travlt med større boligbyggerier over hele landet og inden for alle kategorier. Derfor søger vi dygtige arkitekter med projektledererfaring til tegnestuen i København.

Vi udvikler spændende projekter der ofte omfatter både boliger, retail og erhverv, hvor alle funktioner skal binde bindes sammen i et stærk organisatorisk og æstetik greb.

Senest har vi vundet projektet UN17 Village på ”Spidsen” i Ørestaden, som både visionært og ambitiøst sætter en standard for Årstiderne Arkitekters formåen som tegnestue. Derudover Rantzausbakke i Horsens – et 37.000 m2 stort boligområde med fokus på fællesskaber, og møder mellem mennesker, i et naturskønt område.

Om jobbet
Du får en vigtig rolle som projektleder på tegnestuens team for boligbyggeriprojekter. I teamet vil du få kolleger, der tæller både arkitekter og bygningskonstruktører.

Som projektleder er det dig, der fører projektet sikkert igennem de forskellige faser og sikrer, at kunden bliver ført trygt igennem hele projektet og at teamet koordineres med sikker hånd, så målsætninger indfries og tidsplanen holder.

Du får store udviklingsmuligheder og en stejl læringskurve på spændende og anerkendte projekter, uanset om du er tidligt i din karriere eller er erfaren projektleder på en profileret tegnestue.

Om dig
Du har afgang fra én af de to arkitektskoler i Danmark eller tilsvarende uddannelse og minimum 2-5 års erfaring som arkitekt fra et af landet tegnestuer. Du har ligeledes erfaring med projektering af boligbyggeri i bymiljøer og tæt kundedialog. Årstiderne Arkitekter er i dag blandt de foretrukne tegnestuer, når moderne byggeri skal fortolkes og designes, så det er ligeledes et plus, hvis du har erfaring fra opgaver i samme kategorier.

Som projektleder er du hjemmevant og sikker i kundehåndteringen og tager ejerskab og ansvar for din rolle i projektet. Vi forventer, at du behersker Revit, AutoCAD og Adobe Creative Suite programmer.

Sådan søger du stillingen
Send din ansøgning og CV samt relevant portfolio via nedenstående link ”Søg jobbet”. Vi holder løbende samtaler og besætter stillingerne hurtigst muligt.  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kreativ leder for Boliger, Andreas Olrik på +45 7024 2114  eller aol@aarstiderne.dk

Søg jobbet

Om os
Du bliver en del af boligteamet i vores arkitektafdeling i København, der tæller mere end 100 medarbejdere.

Årstiderne Arkitekter er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med 250 ansatte og mere end 30 års erfaring indenfor arkitektur og byggeri. Vores medarbejdere er fordelt på vores tegnestuer i København, Silkeborg, Aarhus, Herning, Gøteborg i Sverige og Nesbyen i Norge.Årstiderne Arkitekter er en del af Sweco Danmark og sammen fungerer vi som én multidisciplinær rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning.