december 2020

Projektleder til Årstiderne Arkitekter

Er du ambitiøs og vil stå i spidsen af projekter, der sætter standard for arkitektur i høj kvalitet? Til vores kontor i København søger vi en erfaren arkitekt til at varetage rollen som projektleder.

Vi oplever en stigende tilgang af projekter, hvor flere er større og komplekse. Derfor søger vi en erfaren projektleder til NYBYG (privat bolig- og mixed-use byggeri), som med afsæt i en arkitektuddannelse og flere års erfaring indenfor faget kan føre projekter sikkert igennem de forskellige faser. Vi vægter særligt de indledende projektfaser for denne projektleder.

Om jobbet
Med reference til Teamlederen for NYBYG teamet har Projektlederen følgende ansvarsområder:

  • Overordnet projektledelse på store bolig- og mixed use projekter
  • Retningsgivende på projektets arkitektoniske idé og koncept samt realiseringen af dette
  • Hovedkontakt til bygherrer, myndigheder, rådgivere, udførende og øvrige interessenter
  • Koordinering af internt team og tværgående kompetencer in-house i forhold til projektet herunder også bæredygtighed
  • Kontrakter og aftaleforhold for projektet
  • Økonomi og opfølgning, herunder rapportering på projektet
  • Det fulde ansvar for opgavens løsning og gennemførsel herunder aftaleforhold
  • Samarbejde og koordinering med Teamlederen i forhold til ressourcer.

For den rigtige kandidat vil der blive tale om et job med mulighed for stor selvstændighed og indflydelse.

Om dig
Du har en kandidatgrad fra en af de to arkitektskoler i Danmark og har erfaring med bolig- og mixed use byggeri med flere års erfaring som arkitekt fra et af landets tegnestuer. Du motiveres af at bruge din arkitektmæssige faglighed på projekter og rådgive kunden i forhold til mulige løsninger. Du tænker ud-af-boksen og inspirerer kunden med dine erfaringer fra tidligere og vil gerne gøre din indflydelse gældende.

Vi lægger stor vægt på dine kommunikative evner, samt evnen til at sætte dig ind i en given opgave og tage ansvar igennem hele projektforløbet ved at indfri kundens visioner for byggeriet med størst mulig tilfredshed.

Vi forventer derudover, at du behersker Revit, AutoCAD og Adobe programmerne.

Om os
Vores medarbejdere er vores stærkeste kort. Vi sætter hver gang det bedste hold, således at vi supplerer og styrker hinanden i projektarbejdet og bringer den enkeltes ekspertise i spil for at sikre kvalitet og værdi.

Vi vægter dialog, vidensdeling og en god og tæt kommunikation meget højt, både internt og i forhold til de involverede parter og naturligvis også overfor kunden. Hos os er kunden i centrum – vi stræber efter at være tæt på kunden i hele processen, så vi sikrer, at vi udarbejder gode løsninger og skaber værdi for kunden og brugerne.

Årstiderne Arkitekter er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med over 250 ansatte og mere end 30 års erfaring indenfor arkitektur og byggeri. Vi er en del af Sweco Danmark, og sammen fungerer vi som én multidisciplinær rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning.

Sådan søger du stillingen
Brug linket nedenfor for at sende os din ansøgning, CV og portfolio. Ansøgningsfrist er 1. februar 2021. Mærk din ansøgning: ”Projektleder-Årstiderne”. Vi holder løbende samtaler og besætter stillingerne hurtigst muligt.

Søg stilling

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Partner, Anne Borgen, Peoplement Search på anne@peoplement.dk