marts 2021

Projektleder/projekteringsleder hos Årstiderne Arkitekter i Odense

Er din ambition at skabe de bedste rammer om den gode og bæredygtige bolig? Brænder du for integreret rådgivning, og drømmer du om en samarbejdskultur, hvor rådgiver, specialister og bygherre arbejder side om side, så er det dig vi leder efter. 

I vores faglige felt Living, søger vi folk til LIVA, vores netop vundet strategiske partnerskab i Odense. Du vil få en central rolle i LIVA og du skal være med til at sikre projekternes gennemførelse, samt sørge for fremdrift og fokus igennem alle projekteringsfaserne. Vi ser gerne, at du har erfaring med almene projekter og at du kender til de almene regler, når der arbejdes med både renoveringsopgaver og nybyggeri.

Du bliver en del af en spændende udvikling
Som projektleder har du i samspil med sagsarkitekten og dit projekteringsteam ansvar for at omsætte vores kunders drømme til virkelighed. Et succesfuldt projekt afhænger i høj grad af, at de rette kompetencer kommer i spil på det rigtige tidspunkt, og at de bliver anvendt optimalt. Det er din opgave at sikre løbende og tæt kontakt og sikre en forventningsafstemning med projektets, både interne og eksterne, aktører. Du har ansvar for tids- og ressourceplanlægning samt økonomi og kvalitet for din opgave.

Som projekteringsleder sikre du; en tæt dialog med den operationelle ledelse på LIVA, at der koordineres mellem fagene og at rette kompetencer bliver inddraget på det rigtige tidspunkt i projektforløbet.

Du vil komme til at arbejde sammen med nogle af Danmarks bedste rådgivere inden for alment boligbyggeri, og komme til at side på et projektkontor hvor integreret rådgivning er i højsæde.

For den rigtige kandidat vil der blive tale om et job med mulighed for stor selvstændighed og indflydelse på både fremtidens almene bolig og LIVA.

Du er forretningsorienteret og kommunikativ stærk
Du er en ambitiøs bygningskonstruktør eller arkitekt med minimum 5 års erfaring samt en allround byggeteknisk indsigt og en god forståelse for byggeriets præmisser.

Du er en stærk faglig koordinator og en erfaren leder, der har en god forretningsforståelse og tænker i helheder både ift. kunden men også internt i LIVA. Du er vant til at have tæt kundekontakt og er god til at kommunikerer både i skrift og tale.

Endelig er du godt funderet indenfor de branchekendte it-programmer og Revit.

Om os og LIVA                                                                                                                                 
LIVA er et team bestående af Enemærke & Petersen, Oluf Jørgensen, ERIK arkitekter, Sweco/Kant/Årstiderne Arkitekter og byMUNCH. Vi er valgt som strategisk partner, til at stå for Boligorganisationen Civica’s kommende bygge- og renoveringsopgaver. Du vil blive ansat hos Årstiderne Arkitekter, men vil have din hverdag på LIVA.
Vi ved, at der vil komme en masse spændende opgaver, som skal løses på det højeste niveau – og vi starter op på vores fælleskontor allerede pr. 1. april 2021, som ligger midt i Odense.

Vi vægter dialog, vidensdeling og en god og tæt kommunikation meget højt, både internt og i forhold til de involverede parter, og naturligvis også overfor kunden. Hos os er kunden i centrum – vi stræber efter at være tæt på kunden i hele processen, så vi sikrer, at vi udarbejder gode løsninger og skaber værdi for kunden og brugerne.

Årstiderne Arkitekter er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med over 250 ansatte og mere end 30 års erfaring indenfor arkitektur og byggeri. Vi er en del af Sweco Danmark og sammen fungerer vi som én multidisciplinær rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning. Vi har et nyopstartet arkitekt og ingeniør kontor i Odense, hvor det vil være muligt at blive overflyttet til på sigt.

Kontaktinformation
Brug linket for at sende os din ansøgning, CV og portfolio. Vi holder løbende samtaler og besætter stillingerne hurtigst muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Team- & Kreativ leder, almene boliger, Inge Nielsen Skytte is@aarstiderne.dk

Søg stilling