november 2020

Projektleder / projekteringsleder hos Årstiderne Arkitekter

Er du vant til at stå i spidsen af projekter, og har lyst til at blive en del af vores jyske tegnestuer i Aarhus, Silkeborg eller Herning. Vi søger erfarne projekterende kollegaer til at varetage rollen som projekteringsleder/projektleder.

På grund af en voksende aktivitet, søger vi efter erfarne projektledere og projekteringsledere til vores jyske tegnestuer i Aarhus, Silkeborg eller Herning, som kan tage ansvar for projektets gennemførelse, og som sørger for fremdrift og fokus igennem alle projekteringsfaserne.

Om jobbet
Som projektleder har du i samspil med sagsarkitekten og dit projekteringsteam ansvar for at omsætte vores kunders drømme til virkelighed. Et succesfuldt projekt afhænger i høj grad af, at de rette kompetencer kommer i spil på det rigtige tidspunkt, og at de bliver anvendt optimalt. Det er din opgave at sikre løbende og tæt kontakt og sikre en forventningsafstemning med projektets, både interne og eksterne, aktører. Du har ansvar for tids- og ressourceplanlægning samt økonomi og kvalitet.

Som projekteringsleder sikre du; en tæt dialog med bygherre, at der koordineres mellem fagene og at rette kompetencer bliver inddraget på det rigtige tidspunkt i projektforløbet.

For den rigtige kandidat vil der blive tale om et job med mulighed for stor selvstændighed og indflydelse.

Om dig
Du er en ambitiøs bygningskonstruktør med minimum 5 års erfaring samt en allround byggeteknisk indsigt og en god forståelse for byggeriets præmisser.

Du er en stærk faglig koordinator og en erfaren leder, der har en god forretningsforståelse og tænker i helheder både ift. kunden men også internt i Årstiderne Arkitekter. Du er vant til at have tæt kundekontakt og er god til at kommunikerer både i skrift og tale.

Endelig er du godt funderet indenfor de branchekendte it-programmer og Revit.

Om os
Vores medarbejdere er vores stærkeste kort. Vi sætter hver gang det bedste hold, således, at vi supplerer og styrker hinanden i projektarbejdet og bringer den enkeltes ekspertise i spil, for at sikre kvalitet og værdi.

Vi vægter dialog, vidensdeling og en god og tæt kommunikation meget højt, både internt og i forhold til de involverede parter, og naturligvis også overfor kunden. Hos os er kunden i centrum – vi stræber efter at være tæt på kunden i hele processen, så vi sikrer, at vi udarbejder gode løsninger og skaber værdi for kunden og brugerne.

Årstiderne Arkitekter er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med over 250 ansatte og mere end 30 års erfaring indenfor arkitektur og byggeri. Vi er en del af Sweco Danmark og sammen fungerer vi som én multidisciplinær rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning.

Sådan søger du stillingen
Brug linket for at sende os din ansøgning, CV og portfolio. Vi holder løbende samtaler og besætter stillingerne hurtigst muligt.

Søg stilling

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte produktionschef Rikke Hou-Vangsaae rhv@aarstiderne.dk