Projekterende landskabsarkitekt – Silkeborg

14 | 06 | 2018

Til vores tegnestue i Silkeborg søger vi lige nu en projekterende landskabsarkitekt. Opgaverne omfatter både selvstændige opgaver samt opgaver, der udføres i tæt samarbejde med tegnestuens bygningsarkitekter. Vores opgaver spænder vidt – fra det helt naturnære til friarealer og bydele. Bæredygtighed, DGNB-certificering samt klimatilpasning er også emner som indgår naturligt i mange af vores projekter.

Det vil være en fordel hvis du:

– Har minimum fem års dokumenteret projekteringserfaring
– Kan detailprojektere på niveau for hovedprojekt og udbud
– Kan udarbejde beskrivelser i henhold til BIPS
– Kan arbejde med overslag og tidsplaner
– Har praktisk erfaring fra byggeplads og kontakt til totalentreprenører samt fagtilsyn
– Er rutineret i skitsering og konceptudvikling
– Mestrer AutoCad – og det vil være en fordel hvis du har erfaring med Revit

Det kræver mennesker at bygge for mennesker
Vores medarbejdere er vores stærkeste kort. Vi sætter hver gang det bedste hold, således at vi supplerer og styrker hinanden i projektarbejdet og bringer den enkeltes ekspertise i spil, for at sikre kvalitet og værdi.

I Årstiderne Arkitekter har vi en fælles tilgang og praksis til projektarbejdet, fordi vi ved at det sikrer en effektiv og værdiskabende styring gennem hele projektet. Derfor uddanner vi også alle vores medarbejdere i projektledelse. Vi arbejder i et uhøjtideligt miljø med en flad ledelsesstruktur, hvor der er fokus på både faglige og sociale arrangementer.

I Årstiderne Arkitekter er vi med hele vejen
Hele vejen betyder, at vi projekterer bygninger, byrum, bolignære friarealer, rekreative grønne områder, rådgiver bygherrer, leder byggeprojekter, sikrer miljø og bæredygtighed, udvikler digitale løsninger og involverer brugerne.
Vi vægter dialog, vidensdeling og en god og tæt kommunikation meget højt, både internt og i forhold til de involverede parter, og naturligvis også overfor kunden. Hos os er kunden i centrum – vi stræber efter at være tæt på kunden i hele processen, så vi sikrer, at vi udarbejder gode løsninger og skaber værdi for kunden og brugerne.

Hvis du vil med på holdet, så søg stillingen via nedenstående link. Vedhæft cv og udvalgt materiale fra dit portfolio.

Vi vil holde samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 10. august 2018.

Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte Ane Rasmussen, HR-assistent på telefon +45 7024 1087.

 

Ansøg

 

Årstiderne Arkitekter er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med 250 ansatte og mere end 30 års erfaring indenfor arkitektur og byggeri. Vores medarbejdere er fordelt på vores tegnestuer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning, Gøteborg i Sverige og Nesbyen i Norge.

Den 1. marts 2018 blev Årstiderne Arkitekter en del af Sweco Danmark og Sweco Architects. Det betyder, at du bliver en del af en stor, multidisciplinær rådgivningsvirksomhed, hvor du får mulighed for at samarbejde på tværs af fagligheder og projekter.

Alle jobs