marts 2021

Projekterende arkitekt til spændende og varierende landskabsopgaver

Har du lyst til at blive en del af vores fantastiske landskabsteam på vores tegnestuer i Jylland?

Du vil blive en del af vores landskabsteam i Silkeborg, som arbejder med mange spændende varierede landskabsopgaver, og hvor den faglige dialog og sparring værdsættes højt. Opgaverne spænder bredt i variation og skala til alt fra urbane miljøer og byrum, landskabsplanlægning, rekreative arealer i nye bebyggelser og udendørslæringsmiljøer til skoler. Bæredygtighed, DGNB-certificering samt klimatilpasning indgår naturligt i mange af vores projekter. Du vil arbejde med selvstændige landskabsprojekter, men i høj grad også arbejde i projektteams med tegnestuens bygningsarkitekter, hvor vi i tæt samarbejde formgiver og udvikler fremtidens arkitektur.

Om dig

  • Du har minimum 5 års projekteringserfaring
  • Du er dygtig til kotering
  • Du har gode omsætningsevner fra idé til bygbarhed
  • Du kan detailprojektere fra skitse til udbud, og udarbejde beskrivelser i henhold til BIPS
  • Du har stærke kompetencer i AutoCAD og Revit
  • Du værdsætter samarbejde på tværs af fagligheder

Om Årstiderne Arkitekter

Årstiderne Arkitekter er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med 250 ansatte og mere end 30 års erfaring indenfor arkitektur og byggeri. Den 1. marts 2018 blev Årstiderne Arkitekter en del af Sweco Danmark og Sweco Architects. Du vil blive en del af en stor rådgivningsvirksomhed, hvor du får mulighed for at samarbejde på tværs af fagligheder og med stor variation i projekter.

Hos Årstiderne Arkitekter udvikler vi arkitektur, der skaber en øget værdi for dets brugere. Vores by- og landskabsrum er et af de vigtigste redskaber til at skabe oplevelsesrig arkitektur, som styrker helheden og sætter et varigt aftryk i vores samfund. Vi sætter hver gang det bedste hold, så vi supplerer og styrker hinanden i projektarbejdet og bringer den enkeltes ekspertise i spil, for at sikre kvalitet og værdi. I Årstiderne Arkitekter har vi en fælles tilgang og praksis til projektarbejdet, fordi vi ved at det sikrer en effektiv og værdiskabende styring gennem hele projektet. Derfor uddanner vi også alle vores medarbejdere i projektledelse. Vi arbejder i et uhøjtideligt miljø, hvor der er fokus på både faglige og sociale arrangementer, og hvor faglig diskussion, vidensdeling og en god og tæt kommunikation vægtes meget højt.

Sådan søger du stillingen
Brug linket for at sende os din ansøgning, CV og portfolio inden 29. marts. Vi holder løbende samtaler og besætter stillingen hurtigst muligt.

Søg stilling

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kreativ leder Peter Kristiansen på M: +45 2620 9821 eller E: pk@aarstiderne.dk

Årstiderne Arkitekter er en del af Sweco – Europas førende virksomhed indenfor ingeniørrådgivning og arkitektur med 17.500 medarbejdere og 1.300 arkitekter. Sammen er vi Europas største integrerede arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Som integreret arkitekt- og ingeniørvirksomhed kan vi tage et samlet ansvar for den komplette rådgivning, og for vores projekter fra start til slut – for æstetik, konstruktion, drift, teknik og funktionalitet. Sammen bidrager vi med ekspertise i hele byggeriets levetid. Ved at forene vores kompetencer i én koncern, får vi mulighed for at arbejde tæt sammen med ingeniører på daglig basis, og for at vidensdele og samarbejde på tværs af projekter. Vi deler en ambition om at skabe velfungerende, fremtidssikrede og bæredygtige rammer for menneskers liv.