august 2020

Bygningskonstruktør eller arkitekt til fagtilsyn og projektopfølgning

Vi søger en dedikeret bygningskonstruktør eller arkitekt til vores tegnestue i København, som gennem fagtilsyn sikrer kvalitet på vores mange projekter.

Årstiderne Arkitekter vinder og udvikler løbende spændende projekter, der profilerer hele bydele og sætter standarder for ambitiøs og bæredygtig arkitektur.

Hos Årstiderne Arkitekter arbejder vi hver dag på at omsætte vores kunders ønsker og behov til konkrete projekter. Vi har travlt med spændende opgaver og søger derfor en kollega, som kan bidrage til at sikre en fortsat høj kvalitet i vores projekter via fagtilsyn og projektopfølgning.

Vi er i gang med en større transformation af eksisterende erhvervsdomicil i København, hvor du vil indgå i Årstidernes Arkitekters byggeledelsesteam og arbejde direkte under en erfaren byggeleder og projekteringsleder. Dine primære arbejdsopgaver vil være fagtilsyn på byggepladsen med deraf følgende projektopfølgning.

Din daglige arbejdsplads vil være på byggepladsen med minimum én dag om ugen på tegnestuen i Ørestaden.

Du bliver forankret i Årstidernes Arkitekters Designteam 2, som består af ca. 35 dedikerede arkitekter og bygningskonstruktører med speciale i transformation, udvalgt erhvervsbyggeri og space planning.

Teamet er dagligt ledet af kreativ chef, arkitekt MAA Rasmus Tøgern.

Du bliver samtidig en del af en ambitiøs arkitektvirksomhed, hvor både det faglige og det sociale er i højsædet. Vi tilbyder dig en moderne arbejdsplads, hvor vi sammen med vores ingeniører og øvrige specialister yder integreret rådgivning indenfor alle bygge- og anlægsdiscipliner til vores private og offentlige bygherrer.

Her vil du i høj grad kunne sætte præg på din egen dagligdag og udvikling med gode muligheder for varierede arbejdsopgaver og efteruddannelse.

Vi tilbyder ansættelsesvilkår på 37 timer om ugen iht. overenskomster og kvalifikationer.

Om dig

  • Du er ambitiøs og ønsker at videreudvikle dine kompetencer
  • Du har gode sociale færdigheder og nyder at være en del af et kompetent og agilt team
  • Du er uddannet arkitekt eller konstruktør med + 5 års erfaring fra rådgivervirksomhed
  • Du har erfaring med fagtilsyn for arkitektarbejder
  • Du har erfaring med detailprojektering af arkitektarbejder
  • Du er rutineret bruger af Revit
  • Erfaring med byggeledelse eventuelt som assisterende byggeleder herunder erfaring med aftalesedler, tekniske forespørgsler og byggeregnskab er et stort plus
  • Du taler og skriver dansk på et højt niveau

Lyder det som noget for dig?
Send en motiveret ansøgning og et CV via nedenstående link. Vi holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Ansøg om stilling

Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte kreativ chef Rasmus Tøgern på telefon +45 2217 9807.

 

Årstiderne Arkitekter er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med 250 ansatte og mere end 30 års erfaring indenfor arkitektur og byggeri. Vores medarbejdere er fordelt på vores tegnestuer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning, Gøteborg i Sverige og Nesbyen i Norge.

Årstiderne Arkitekter er en del af Sweco – Europas førende virksomhed inden for arkitekt- og ingeniørrådgivning med mere end 17,000 medarbejdere på verdensmål. Det betyder, at du bliver en del af en stor, multidisciplinær rådgivningsvirksomhed, hvor du får mulighed for at samarbejde på tværs af fagligheder og projekter.