februar 2019

Årstiderne Arkitekter søger sagsarkitekt/projektleder med speciale i boligbyggeri

Vil du være med til at løse spændende opgaver, der sætter standarden for ambitiøs og bæredygtig arkitektur? Vi søger en dygtig arkitekt med erfaring i skitsering og evt. projektering af boligbyggeri til vores tegnestue i Silkeborg.

Vi har travlt med at løse større boligbyggerier over hele landet og indenfor alle kategorier. Derfor søger vi endnu en dygtig sagsarkitekt/projektleder.

Vi udvikler spændende projekter, der ofte omfatter både boliger, retail og erhverv, hvor alle funktioner skal bindes sammen i et stærkt konceptuelt og æstetisk greb. Senest har vi vundet store boligkonkurrencer som ”Sygehusgrunden”-  en ny central bydel i Herning med mere en 50.000 m2 boliger, Rantzausbakke i Horsens – et 37.000 m2 stort boligområde med fokus på fællesskaber i et naturskønt område, samt UN17 Village på ”Spidsen” i Ørestad – et visionært og bæredygtigt projekt på 35.000 m2, der implementerer konkrete løsninger på alle FN’s 17 verdensmål i et boligbyggeri.

Du får ansvar
Du får en vigtig rolle som sagsarkitekt/projektleder på varierende opgavetyper men med et primært fokus på boligbyggeri. Som projektleder er det dig, der fører projektet sikkert igennem de forskellige faser og sikrer, at kunden føler sig tryg, og at teamet koordineres med sikker hånd, så målsætninger indfries og tidsplanen holder.

Som sagsarkitekt udvikler du projektet, der bringer kunden skridtet tættere på sin vision om boligbyggerier af højeste kvalitet. Du får store udviklingsmuligheder og en stejl læringskurve på spændende og anerkendte projekter – uanset hvor du er i dit karriereforløb.

Om dig
Du er en ambitiøs arkitekt med minimum 5 års erfaring, og du er vant til at have tæt kundekontakt. Du er en dygtig formgiver og udpræget æstetiker. Derudover har du erfaring med styring af et projektforløb og ledelse af et projektteam.

Vi lægger stor vægt på dine kommunikative evner, og din evne til at sætte dig ind i en given opgave og tage ansvar igennem hele projektforløbet ved at indfri kundens visioner for byggeriet med størst mulig tilfredshed. Vi forventer, at du behersker Revit, AutoCAD og Adobe programmerne.

Sådan søger du stillingen
Send din ansøgning og CV samt relevant portofolio via nedenstående link. Vi holder løbende samtaler og besætter stillingen hurtigst muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte udviklingschef, Katrine Kristensen, på tlf. +45 24691692 eller kk@aarstiderne.dk

Søg stillingen

Om os
Du bliver en del af vores jyske tegnestuer i Aarhus, Silkeborg og Herning, der tilsammen tæller 150 medarbejdere.  Din daglige gang vil dog primært være på tegnestuen i Silkeborg. 

Årstiderne Arkitekter er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med 250 ansatte og mere end 30 års erfaring indenfor arkitektur og byggeri. Vores medarbejdere er fordelt på vores tegnestuer i København, Silkeborg, Aarhus, Herning, Gøteborg i Sverige, Oslo og Nesbyen i Norge. Årstiderne Arkitekter er en del af Sweco Danmark og sammen fungerer vi som én multidisciplinær rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning.