marts 2021

Årstiderne Arkitekter søger arkitekt til fremtrædende skoleprojekter

Er du kreativ og brænder for at skabe inspirerende læringsmiljøer? Har du erfaring med at tegne skolekonkurrencer og arbejde med brugerinvolverende processer? Er du stærk til at kommunikere og formidle ideer og arkitektur?

Til vores faglige felt “Learning”, der skaber fremtidens læringsmiljøer på skoler og ungdomsuddannelser søger vi en arkitekt med ovenstående kompetencer der kan varetage rollen som sagsarkitekt/projektleder i Silkeborg, og som kan tage ansvar for projektets gennemførelse, og sikre fremdrift og fokus igennem de indledende faser.

Projektledelse med kunden i centrum

Du vil få en vigtig rolle som sagsarkitekt/projektleder i vores team der arbejder med skolebyggeri, både som konkurrencearkitekt og som sagsarkitekt igennem de brugerdrevne skitseringsprocesser hvor brugerne er medudviklere på projektet.

For den rigtige kandidat vil der blive tale om et job med mulighed for stor selvstændighed og indflydelse.

Derfor søger vi en ambitiøs arkitekt med erfaring inden for skolebyggeri, der er vant til at have tæt kontakt til brugerne og kunden, er en kreativ formgiver og udpræget æstetiker. Derudover har du sans for både den lille skala og den store skala, og kan således både designe inventar til inspirerende læringsmiljøer samt organisere og disponere den gode planløsning.

Vi lægger stor vægt på dine kommunikative evner, samt evnen til at sætte dig ind i en given opgave og tage ansvar igennem hele projektforløbet ved at indfri brugernes ønsker og behov samt kundens visioner for byggeriet med størst mulig tilfredshed.

Vi forventer derudover, at du behersker Revit, AutoCAD og Adobe programmerne.

En stolt tegnestue med styrker i det integrerede samarbejde

Årstiderne Arkitekter er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med 250 ansatte og mere end 30 års erfaring indenfor arkitektur og byggeri. Den 1. marts 2018 blev Årstiderne Arkitekter en del af Sweco Danmark og Sweco Architects. Du vil blive en del af en stor rådgivningsvirksomhed, hvor du får mulighed for at samarbejde på tværs af fagligheder og med stor variation i projekter.

Hos os er kunden i centrum – vi stræber efter at være tæt på kunden i hele processen, så vi sikrer, at vi udarbejder gode løsninger og skaber værdi for kunde og brugere. Derfor vil du opleve, at du som en del af Årstiderne Arkitekter både får faglig udvikling og plads til at tage initiativer. Vores fælleskab bunder både i den lange, gode historie vi har, men ligesåmeget i den tætte daglige kommunikation, som vi vægter højt -både internt og i forhold til de involverede parter, og naturligvis også overfor kunden.

Vi er dybt forankret i den skandinaviske arkitekturtradition. Med fokus på materialitet, lys, mennesker og kontekst stræber vi efter at skabe social, økonomisk, miljømæssig og fremtidssikret værdi for vores kunder, brugerne af vores arkitektur og dens omgivelser. Vores arkitektur er relevant, bæredygtig og videnbaseret, og tager afsæt i funktionalitet, æstetik samt social, miljømæssig og økonomisk ansvarlighed.

Sådan søger du stillingen
Brug linket for at sende os din ansøgning, CV og portfolio inden 29. marts. Vi holder løbende samtaler og besætter stillingerne hurtigst muligt.

Søg stilling

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kreativ leder Peter Kristiansen på M: +45 2620 9821 eller E: pk@aarstiderne.dk

Årstiderne Arkitekter er en del af Sweco – Europas førende virksomhed indenfor ingeniørrådgivning og arkitektur med 17.500 medarbejdere og 1.300 arkitekter. Sammen er vi Europas største integrerede arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Som integreret arkitekt- og ingeniørvirksomhed kan vi tage et samlet ansvar for den komplette rådgivning, og for vores projekter fra start til slut – for æstetik, konstruktion, drift, teknik og funktionalitet. Sammen bidrager vi med ekspertise i hele byggeriets levetid. Ved at forene vores kompetencer i én koncern, får vi mulighed for at arbejde tæt sammen med ingeniører på daglig basis, og for at vidensdele og samarbejde på tværs af projekter. Vi deler en ambition om at skabe velfungerende, fremtidssikrede og bæredygtige rammer for menneskers liv. Læs mere