fbpx

Praktikant hos Årstiderne Arkitekter

Bliv praktikant hos Årstiderne Arkitekter
Som praktikant hos Årstiderne Arkitekter får du mulighed for at udvikle og udfordre din faglighed og nysgerrighed indenfor branchen i tæt dialog med dygtige og erfarne kolleger. Vi oplever, at vores praktikanter bidrager med ny viden, kreativitet og innovative løsninger, og derfor vil du som praktikant indgå som en naturlig del af vores projektteams og i vores hverdag.

Vi er en af Danmarks største arkitektvirksomheder og arbejder med en bred vifte af opgaver indenfor vores faglige felter, og vores projekter varierer i både skala og kontekst. Du vil derfor få mulighed for at arbejde med projekter og fagområder, som du måske ikke tidligere har overvejet. Hvert semester har vi arkitekt- og konstruktørpraktikanter, som arbejder med bl.a. arkitektur, indretning, landskabsarkitektur, byplanlægning, BIM og bæredygtighed.

Årstiderne Arkitekter er en del af Sweco – Europas førende virksomhed indenfor ingeniørrådgivning og arkitektur med 15.000 medarbejdere og 1.300 arkitekter på verdensplan. Det betyder, at du som praktikant vil blive en del af en stor, multidisciplinær rådgivningsvirksomhed, hvor du får mulighed for at samarbejde og vidensdele på tværs af fagligheder og projekter.

Aktuelle praktikforløb

Kreative og ambitiøse arkitektpraktikanter

Vi søger talentfulde og ambitiøse arkitektpraktikanter til vores tegnestuer i København, Silkeborg, Aarhus og Herning. Som praktikant hos Årstiderne Arkitekter bliver du en del af hverdagen hos en af Danmarks største arkitektvirksomheder, og vi giver dig mulighed for at udfordre og udvikle dine faglige kompetencer indenfor de områder, hvor vi er specialiseret – bl.a. arkitektur, … Continue reading Kreative og ambitiøse arkitektpraktikanter

Ambitiøse konstruktørpraktikanter med interesse for BIM og bæredygtighed

Hos Årstiderne Arkitekter søger vi talentfulde og ambitiøse konstruktørpraktikanter til vores tegnestuer i København, Silkeborg og Aarhus. Som praktikant kommer du til at tage del i det daglige tegnestueliv hos en af Danmarks største arkitektvirksomheder, og vi giver dig mulighed for at udfordre og udvikle dine faglige kompetencer indenfor de områder, hvor vi er specialiseret … Continue reading Ambitiøse konstruktørpraktikanter med interesse for BIM og bæredygtighed