Praktikant hos Årstiderne Arkitekter

Som en af Danmarks største arkitektvirksomheder arbejder vi med en bred vifte af nationale og internationale opgaver. Vi har specialiseret os indenfor områderne:

LIVING  •  RETAIL  •  LEARNING  •  LEISURE  •  WORKING

TRANSFORMATION  •  SPACE PLANNING  •  LANDSCAPE & URBAN PLANNING

Vi arbejder med mange forskellige typer af projekter – i forskellig skala og i forskellig kontekst. Vi kan derfor tilbyde dig et afvekslende praktikforløb, hvor du også får mulighed for at arbejde med områder, du måske ikke tidligere har overvejet.

 

DIT PRAKTIKFORLØB – ET SKRIDT PÅ VEJ I KARRIEREN
Hos Årstiderne Arkitekter gør vi os umage for at dit praktikforløb bliver så udviklende og inspirerende som muligt. Vi har skræddersyet et forløb som sikrer, at du hurtigst muligt bliver en integreret del af tegnestuen og løbende får viden og sparring med dine nye kollegaer og de øvrige praktikanter.

VELKOMMEN PÅ TEGNESTUEN
Når du starter som praktikant, får du først og fremmest en introduktion til den lokale tegnestue, dit team og arbejdsforholdene på tegnestuen.
Herudover får du en personlig samtale omkring dine læringsmål, samt en introduktion til opgaverne. Du får også tilknyttet nogle faste kontaktpersoner, som giver dig feedback og sparring undervejs i forløbet.

PRAKTIKFORUM – FÆLLES OPSTART
Undervejs i forløbet samler vi alle vores praktikanter i et Praktikforum, hvor du har mulighed for at mødes og sparre med de andre praktikanter på tværs af tegnestuerne. Første gang får I en fælles opstart og introduktion til Årstiderne Arkitekters organisation, projekthåndbog, faglige felter og afdelinger. Her har I også mulighed for at præsentere jer selv og jeres læringsmål, så I lærer hinanden bedre at kende.

HVERDAGEN I DIT NYE TEAM
Du kommer til at indgå og bidrage i forskellige teams på lige fod med dine nye kolleger. Derfor vil du få praktisk indblik i forskellige processer og metoder, og vi giver dig masser af udfordringer og ansvar undervejs.

PRAKTIKFORUM – MIDTVEJSOPSAMLING
Cirka midtvejs i forløbet mødes vi igen i det fælles Praktikforum og laver en opsamling på, hvordan det går med dine læringsmål. Her får du og dine medpraktikanter en dybere introduktion til arkitektens og konstruktørens rolle, når vi gennemgår et eksempel på et projekt fra start til slut.
Det vil også være her, vi samles til et fagligt arrangement – fx et besøg ved et af vores egne byggerier eller andet indhold af social karakter.

FÆLLES AFSKED
Når dit praktikforløb har nået vejs ende, vil du blive bedt om at evaluere på forløbet. Vi holder en samlet afsked med vores praktikanter på tegnestuen.

 

Aktuelle praktikforløb

Konstruktørpraktikant

Årstiderne Arkitekter søger konstruktørpraktikanter med interesse for BIM og bæredygtighed   Vil du være en del af Danmarks femtestørste arkitektvirksomhed og anvende din viden i praksis? Du får mulighed for at deltage i udviklingsarbejde kombineret med deltagelse i projekteringsprojekter.   Som praktikant kommer du til at indgå og bidrage i teams på lige fod med … Continue reading Konstruktørpraktikant

Arkitektpraktikant

Årstiderne Arkitekter søger ambitiøse og passionerede arkitektpraktikanter   Vil du være en del af Danmarks femtestørste arkitektvirksomhed – og arbejde med arkitektur i praksis?    Som praktikant kommer du til at indgå og bidrage i teams på lige fod med dine nye kolleger. Du vil derfor få praktisk indblik i forskellige processer og metoder, og … Continue reading Arkitektpraktikant

Mød vores praktikanter

Her kan du høre lidt om hverdagen som praktikant hos Årstiderne Arkitekter.