fbpx

Praktikant hos Årstiderne Arkitekter

Som en af Danmarks største arkitektvirksomheder arbejder vi med en bred vifte af nationale og internationale opgaver indenfor vores faglige felter, hvor vi arbejder med bl.a. boliger, transformation, erhverv, læring, retail og spaceplanning.

Vi arbejder med mange typer af projekter – i forskellig skala og i forskellig kontekst. Derfor får du som praktikant et afvekslende praktikforløb, hvor du også kan arbejde med områder, du måske ikke tidligere har overvejet.

DIT PRAKTIKFORLØB – ET SKRIDT PÅ VEJ I KARRIEREN
Hos Årstiderne Arkitekter gør vi os umage for at dit praktikforløb bliver så udviklende og inspirerende som muligt. Vi har skræddersyet et forløb som sikrer, at du hurtigst muligt bliver en integreret del af tegnestuen og løbende får viden og sparring med dine nye kollegaer og de øvrige praktikanter.

VELKOMMEN PÅ TEGNESTUEN
Når du starter som praktikant, får du først og fremmest en introduktion til den lokale tegnestue, dit team og arbejdsforholdene på tegnestuen. Derudover får du en personlig samtale omkring dine læringsmål, samt en introduktion til opgaverne. Du får også tilknyttet nogle faste kontaktpersoner, som giver dig feedback og sparring undervejs i forløbet.

PRAKTIKFORUM
Undervejs i forløbet samler vi alle vores arkitekt- og konstruktørpraktikanter i et Praktikforum, hvor du har mulighed for at mødes og sparre med de andre praktikanter på tværs af tegnestuer og fagligheder. Første gang I mødes, får I en fælles introduktion til Årstiderne Arkitekters organisation, projekthåndbog, faglige felter og afdelinger. Her har I også mulighed for at præsentere jer selv og jeres læringsmål, så I lærer hinanden bedre at kende.

Midtvejs i forløbet mødes vi og laver en opsamling på, hvordan det går med dine læringsmål. Her får du og dine medpraktikanter en dybere introduktion til arkitektens og konstruktørens rolle, når vi gennemgår et eksempel på et projekt fra start til slut. Det vil også være her, vi samles til et fagligt arrangement – fx et besøg ved et af vores egne byggerier.

HVERDAGEN I DIT NYE TEAM
Du kommer til at indgå og bidrage i forskellige teams på lige fod med dine nye kolleger og får praktisk indblik i forskellige processer og metoder. Vi giver dig masser af udfordringer og ansvar undervejs!

FÆLLES AFSKED
Når dit praktikforløb har nået vejs ende, vil du blive bedt om at evaluere på forløbet. Vi holder en samlet afsked med vores praktikanter på tegnestuen.

Aktuelle praktikforløb