Om os

Vi skaber rammer for liv og fællesskaber

Årstiderne Arkitekter er en førende arkitektvirksomhed med bred erfaring indenfor arkitektur, design og byggeri. Vi er en full-service arkitektvirksomhed grundlagt i 1985 med 250 medarbejdere, som arbejder fra kontorer i København, Silkeborg, Aarhus, Herning, Oslo og Nesbyen i Norge.

Vi er dybt forankret i den skandinaviske arkitekturtradition. Med fokus på materialitet, lys, mennesker og kontekst stræber vi efter at skabe social, økonomisk, miljømæssig og fremtidssikret værdi for vores kunder, brugerne af vores arkitektur og dens omgivelser. Vores arkitektur er relevant, bæredygtig og videnbaseret, og tager afsæt i funktionalitet, æstetik samt social, miljømæssig og økonomisk ansvarlighed.

Det kræver mennesker at bygge for mennesker
Det kræver mennesker at bygge for mennesker, og vi er skabt på den tanke, at liv er vigtigere end monumenter, og at vi som arkitekter altid står bag dem, vi bygger for.

Vi designer løsninger som altid sætter brugeren og mennesket først, og skaber rammerne omkring sunde byer og samfund, det gode liv i hjemmet, arbejdsliv og berigende oplevelser i fritiden. Kort sagt skaber vi rammer for menneskers liv.

Som designere og rådgivere har vi en dyb faglighed kombineret med en bred ekspertise inden for ti faglige felter: Boliger, Almene Boliger, Erhverv, Retail, Undervisning & Fritid, Sundhed, Transformation & Renovering, Spaceplanning & Indretning, Byplan og Landskabsarkitektur.

Til hvert projekt sætter vi det bedste hold, og arbejder ud fra en helhedsorienteret tilgang, hvor vi inddrager medarbejdere og viden på tværs af vores kontorer, faglige felter og specialkompetencer indenfor BIM og IKT, arkitektrådgivning, brugerinvolvering og bæredygtighed.

En del af Sweco
Årstiderne Arkitekter er en del af Sweco – Europas førende virksomhed indenfor ingeniørrådgivning og arkitektur med 17.500 medarbejdere og 1.300 arkitekter.

Sammen er vi Europas største integrerede arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Som integreret arkitekt- og ingeniørvirksomhed kan vi tage et samlet ansvar for den komplette rådgivning, og for vores projekter fra start til slut – for æstetik, konstruktion, drift, teknik og funktionalitet. Sammen bidrager vi med ekspertise i hele byggeriets levetid.

Ved at forene vores kompetencer i én koncern, får vi mulighed for at arbejde tæt sammen med ingeniører på daglig basis, og for at vidensdele og samarbejde på tværs af projekter. Vi deler en ambition om at skabe velfungerende, fremtidssikrede og bæredygtige rammer for menneskers liv.