Vi søger nye kolleger

15 | 06 | 2018

Grundet stærkt voksende aktivitet søger vi hos Årstiderne Arkitekter dygtige og ambitiøse kolleger til vores kontorer i både København og Jylland. Vi søger i øjeblikket følgende profiler:

Projektleder/projekterende landskabsarkitekt til tegnestuen i København. Vores opgaver spænder vidt – fra det helt naturnære til friarealer og bydele. Bæredygtighed, DGNB-certificering samt klimatilpasning er også emner som indgår naturligt i mange af vores projekter.

Skitserende og projekterende arkitekter til vores tegnestue i København. Din præcise rolle afhænger af dine kompetencer og erfaringer og ikke mindst af din motivation. Vi arbejder indenfor vidt forskellige faglige felter og projekter – lige fra private boliger til komplekse transformationsopgaver, så du kan forvente alsidige og udfordrende opgaver, der er med til at holde dig fagligt skarp.

Skitserende arkitekter til vores tegnestuer i Aarhus, Silkeborg og Herning. Du kommer til at arbejde med udfordrende projekter af vidt forskellig karakter i et tværfagligt samarbejde med engagerede kollegaer, og du har talent for formgivning og et skarpt blik for æstetik.

Bygningskonstruktører til vores tegnestuer i Silkeborg og Aarhus. Er du nyuddannet eller har du lidt erfaring i bagagen, så hører vi meget gerne fra dig. Du kommer til at arbejde med udfordrende projekter af vidt forskellig karakter i et tværfagligt samarbejde med engagerede kollegaer.

Projekterende landskabsarkitekt til vores kontor i Silkeborg. Opgaverne omfatter både selvstændige opgaver samt opgaver, der udføres i tæt samarbejde med tegnestuens bygningsarkitekter.

Skitserende landskabsarkitekt til vores kontor i Silkeborg. Opgaverne omfatter bl.a. skitsering af byrum, erhvervsarealer, bolignære friarealer og rekreative grønne arealer. Bæredygtighed, DGNB-certificering samt klimatilpasning er også emner som indgår naturligt i mange af vores projekter.

Arkitekt/bygningsingeniør i Oslo. Vi søker etter talentfulle og ambisiøse arkitekter/bygningsingeniører til å forsterke vårt Oslo kontor. Her vil du være en del av Europas største arkitekt- og konsulent virksomhet og vi vil gjøre det mulig for deg å utfordre og utvikle dine faglige ferdigheter.

Alle nyheder