marts 2019

Regina-bygningen i Aarhus indstillet til RENOVER prisen 2019

Transformationen af den bevaringsværdige hjørneejendom på gågaden centralt i Aarhus er indstillet til dette års RENOVER prisen 2019, som hvert år uddeles til Danmarks bedste renoveringsprojekt.

Transformationen af Regina er et eksempel på, hvordan man renoverer en historisk og bevaringsværdig bygning centralt i byen og revitaliserer den med nye funktioner, så der pustes nyt liv i både bygningen og den omkringliggende by i alle dagens timer.

Regina-bygningen er oprindeligt opført som hotel og biograf i 1919, og har siden 1980’erne huset kontorlokaler og en butiksarkade, som gennem lange perioder har stået tom og ubenyttet hen. Visionen for den omfattende transformation har været at inddrage stedets arkade og butikker i en samlet revitalisering af butikslivet, og samtidig omdanne store dele af bygningens erhvervsfaciliteter til boliger med attraktive udearealer centralt i byen.

RENOVER prisen uddeles hvert år for at hylde Danmarks bedste renoveringsprojekter med en ambition om at give renovering som disciplin synlighed og anerkendelse ved at fremhæve gode renoveringsprojekter fra hele Danmark.  Prisen er stiftet af Realdania og Grundejernes Investeringsfond og uddeles i september 2019.

Projektet er udviklet i tæt samarbejde med Capital Investment. Læs hele indstillingen til RENOVER prisen 2019 her: https://renover.dk/projekt/revitaliseringen-af-regina/

 

For yderligere information:
Thue Krog Andersen, senior projektleder og arkitekt
T: +45 7024 2126 M: +45 2469 1687 E: tka@aarstiderne.dk

Anne Aksglæde Stahl, marketing- og kommunikationschef
T. +45 7024 2168 M. +45 2165 6455 E: aas@aarstiderne.dk