PFA

07 | 03 | 2017

Årstiderne Arkitekter har vundet konkurrencen om ombygning af PFA´s domicil i Nordhavn.

Konkurrencen om transformation og revitalisering af PFA´s markante hovedsæde, Marina Park, i Københavns Nordhavn, blev afgjort med Årstiderne Arkitekter som glade og stolte vindere.

Årstiderne Arkitekter er nu sammen med PFA og Sweco i fuld gang med at definere programmet og konkretisere den videre proces for den spændende opgave. Med afsæt i Marina Parks karakterfulde arkitektoniske aftryk, er visionen at nyfortolke PFA´s domicil som en moderne, urban og levende arbejdsplads, der samtidig tydeligt kan afspejle PFA´s værdier og kultur.

Det gennemarbejdede konkurrenceforslag viser en gennemgribende, men respektfuld transformation af det karakteristiske hovedsæde. Den temmelig lukkede bygning vil blive åbnet mod sine travle, urbane omgivelser, og der bliver i huset etableret et stort indvendigt torv, der binder samtlige funktioner bedre og mere dynamisk sammen, og øger muligheden for samarbejde og fællesskab i huset.

Årstiderne Arkitekters ekspertise indenfor transformation af ældre ejendomme i bymæssig kontekst, samt vores kompetencer indenfor spaceplanning af arbejdspladser vil blive foldet fuldt ud i opgaven.

Vi ser virkelig frem til at bidrage med et spektakulært projekt, og til at integrere Marina Park i det pulserende urbane miljø i det nye Nordhavn; en bydel, der er i fuld gang med at udvikle sig til et af Københavns mest attraktive kvarterer.

Alle nyheder