januar 2020

Nu kan mere end 1000 elever indtage Lindbjergskolen

Mandag d. 6. januar blev Lindbjergskolen i Hammerum-Gjellerup indviet af Statsminister Mette Frederiksen. Den nye skole rummer mere end 1000 elever, og er én af Danmarks første 24-7 skoler, hvor det lokale sports- og fritidsliv er integreret som en central del af skolen.

Mere end 1000 elever, medarbejdere og lærere var i går samlet for at markere indvielsen af Hammerums nye skole, Lindbjergskolen.

Lindbjergskolen er én af Danmarks største 24-7 skoler og en skole, hvor bevægelse, leg og læring er tænkt ind over alt både inde og ude. Den nye skole er opført i forbindelse med Hammerums eksisterende sportshaller. Det betyder, at det ikke kun er elever og medarbejdere, som får glæde af den nye skole. Med koblingen til sports- og fritidslivet bliver Lindbjergskolen et nyt samlingspunkt i byen, hvor der vil være liv i både dag- og aftentimerne. Skolens værksteder og auditorier kan bruges til aftenundervisning, de udendørs legepladser og aktivitetsområder er tilgængelige for hele byen, og både skole- og fritidsbrugere får glæde af de nye, topmoderne idrætsfaciliteter, som det samlede nye idræts- og skolebyggeri rummer.

”Det har været utrolig spændende at arbejde med Lindbjergskolen, fordi ambitionerne for den nye skole har været så høje. Det er et projekt, hvor man har turde at gøre og tænke nogle ting anderledes rent pædagogisk. Det har været spændende at omsætte de visioner til bæredygtig arkitektur, der kan danne rammen om elever og medarbejderes hverdag i mange årtier fremadrettet,” fortæller Peter Kristiansen, der er kreativ leder for Undervisning og Fritid hos Årstiderne Arkitekter.

Lindbjergskolen er en topmoderne firsporet skole, som samler og erstatter to eksisterende skoler i Hammerum og Gjellerup i én. Det 16.000 m2 store byggeri er blevet til i et tæt samarbejde med Sweco, KPC og Herning Kommune.

Læs mere om skolen her: Lindbjergskolen

For yderligere information
Peter Kristiansen, kreativ leder for Undervisning og Fritid
T: +45 9628 0809 M: +45 2620 9821 E: pk@aarstiderne.dk

Anne Aksglæde Stahl, kommunikations- og marketingchef
T: +45 2165 6455 E: anne.aksglaede@sweco.dk