JYSK Park

01 | 05 | 2017

Byggeriet af Silkeborgs nye superliga stadion, JYSK Park, er nu så langt fremme, at der bliver monteret stole m.v., og på byggepladsen kan man nu tydeligt fornemme, hvordan det endelige resultat bliver.

Der monteres i stor fart facader, trapper og værn og for Årstiderne Arkitekter er det spændende og motiverende at se visionen for byggeriet få form. Visionen er at skabe et stadion, der kan give SIF, Silkeborg by og omegn et nyt stærkt image og et ikonisk vartegn, samt at give den bedste oplevelse for tilskuerne og optimale betingelser for spillerne på grønsværen.
Nu, hvor stole og værn er ved at være på plads, begynder vi at se frem til at stolerækkerne og stadion fyldes af forventningsfulde tilskuere, at grønsværen tages i brug og at stadion giver genlyd af råbene fra mange begejstrede stemmer.

JYSK Park vil kunne rumme ca. 10.000 tilskuere og byggeriet er på ca. 7.000 m² incl. kælder og teknikarealer. Byggeriet opføres i totalrådgivning med Årstiderne Arkitekter som totalrådgiver og ingeniørfirmaet Søren Jensen som underrådgiver. Ifølge planen vil det stå færdigt i efteråret 2017.

Alle nyheder