februar 2019

Chimney House står færdigt – et ambitiøst byggeri med fokus på dansk design

Chimney House er et nyt boligprojekt beliggende på en attraktiv grund ved Svanemøllen Strand nord for København. Årstiderne Arkitekter har slået stregerne til det unikke boligbyggeri, som netop er færdiggjort.

Chimney House er et projekt, som består af to adskilte bygninger på samme grund – en eksisterende skorstensbygning med fine murdetaljer og et nyopført punkthus i seks etager. En del af projektet, som netop er færdiggjort, har bestået i at transformere den bevaringsværdige skortstensbygningen, og give den nyt liv ved at omdanne den til nyt showroom, eventspace og mini-hotel for den danske designvirksomhed Vipp. Samtidig er der opført et nyt, moderne punkthus med i alt 11 rummelige lejligheder, som henter sin arkitektoniske inspiration fra områdets mange murstensvillaer med store vinduespartier, trædetaljer og et enkelt og elegant formsprog.

I designet af Chimney House har der været et konstant fokus på håndværk og danske kvalitetsmaterialer, der er gennemgående i hele byggeriet både inde og ude. Eksempelvis er mursten, vinduer, døre og gulve nøje udvalgt med fokus på dansk kvalitet, og alle lejligheder er indrettet med dansk designede køkkener og armaturer.

Projektet, som nu står klar til indflytning, er udviklet i samarbejde med KOM-KBH, Studio David Thulstrup og Vipp.

Læs mere her: Chimney House

For yderligere information:
Mikkel Westfall, kreativ direktør
M: +45 2338 7158 E: mw@aarstiderne.dk

Anne Aksglæde Stahl, marketing- og kommunikationschef
T: +45 7024 2168 M: +45 2165 6455 E: aas@aarstiderne.dk