februar 2019

Bliv en del af Årstiderne Arkitekter – vi søger kolleger

Vi søger kreative og dedikerede arkitektkolleger til vores teams indenfor bl.a. boliger, almene boliger og retail.

Hos Årstiderne Arkitekter har vi travlt med spændende projekter indenfor vores faglige felter. Derfor er vi på udgik efter flere kolleger til en række af vores teams i både København, Aarhus, Silkeborg og Herning.

Projektleder til boligteam, København
Her får du en vigtig rolle som projektleder på tegnestuens team for boligprojekter, og det er dig, der fører projektet sikkert igennem de forskellige faser. Du sikrer, at kunden bliver ført trygt igennem hele projektet, og at teamet koordineres med sikker hånd, så målsætninger indfries og tidsplanen holder.

Sagsarkitekt/projektleder med speciale i alment boligbyggeri
Du er en stærk sagsarkitekt, som har erfaring med at skabe funktionelle og æstetiske boligbyggerier, der kombinerer beboernes stemmer, byens kontekst og den økonomiske ramme. Du er vant til at have tæt kundedialog, og du kender den almene organisering, lovgivning og samarbejdet med Landsbyggefonden. Derudover har du erfaring med styring af projektforløb og ledelse af et projektteam.

Sagsarkitekt/projektleder med speciale indenfor retail-byggeri, Silkeborg
Vi har travlt med at løse forskellige retail opgaver i både ind- og udland, og søger derfor en ambitiøs skitserende sagsarkitekt/projektleder til vores tegnestue i Silkeborg. Du skal være med til at forme spændende butikker og velfungerende handelsområder. Du har gerne erfaring med retail-området på forhånd – og du ved, hvordan man styrer et projektforløb og leder et projektteam.

Skitserende arkitekter, Jylland
Du er en ambitiøs arkitekt – gerne nyuddannet – med stærke formgivningsevner og en udpræget æstetisk sans. Du kommer til at arbejde med projekter af vidt forskellig karakter sammen med et projektteam, hvor du bidrager til udarbejdelsen af den gode arkitektur og sikrer, at kundens forventninger indfries.

Sagsarkitekt/projektleder med speciale i boligbyggeri, Silkeborg
Du er en ambitiøs arkitekt med minimum 5 års erfaring, og så er du en dygtig formgiver og udpræget æstetiker. Du får en vigtig rolle som sagsarkitekt/projektleder på varierende opgavetyper med et primært fokus på boligbyggeri. Som projektleder er det dig, der fører projektet sikkert igennem de forskellige faser og sikrer, at kunden føler sig tryg, og at teamet koordineres med sikker hånd.