december 2019

Årstiderne Arkitekter udvider ledelsesgruppen

To profiler fra egne rækker indtræder i Årstiderne Arkitekters ledelsesgruppe i Østdanmark. Arkitekt MAA Andreas Olrik og arkitekt MAA Rasmus Tøgern bliver en del af ledelsen og udnævnes samtidig som nye kreative chefer i arkitektvirksomheden.

Årstiderne Arkitekter styrker sin ledelse med udnævnelsen af Andreas Olrik og Rasmus Tøgern som nye kreative chefer. De to indgår med øjeblikkelig virkning i tegnestuens ledelse i Østdanmark sammen med markedschef Nina Bang og afdelingschef Lene Foder. Mikkel Westfall fortsætter som arkitektvirksomhedens nationale kreative direktør med direkte reference til direktør Torben Klausen.

Målet med udnævnelsen er, at de to kreative chefer skal fortsætte og styrke deres i forvejen tætte dialog med mange af Årstiderne Arkitekters både nuværende og potentielle kunder. Udnævnelsen er et led i tegnestuens strategi om løbende at styrke virksomhedens arkitektfaglighed og fokus på projektudvikling.

De to kreative chefer er hentet fra egne rækker. Andreas Olrik har gennem de seneste fem år været en del af Årstiderne Arkitekter – senest som kreativ leder for Boliger, hvor teamet bl.a. står bag det prestigefyldte og bæredygtige projekt UN17 Village i Ørestad. Rasmus Tøgern har gennem de sidste tre år været en del af Årstiderne Arkitekter – senest som teamleder for tegnestuens afdeling for Transformation og Renovering, der bl.a. står bag transformationen af Postgården i København, der i år var indstillet til RENOVER prisen 2019.

Årstiderne Arkitekter er en del af rådgivningsvirksomheden Sweco, hvor arkitektvirksomheden udgør en integreret arkitektdivision med mere end 250 medarbejdere, som arbejder fra kontorer i København, Aarhus, Silkeborg og Herning.

FOR YDERLIGERE INFORMATION
Lene Foder, afdelingschef, Øst
M: +45 2829 6519 E: lfo@aarstiderne.dk

Anne Aksglæde Stahl, kommunikations- og marketingchef
M: +45 2165 6455 E: aas@aarstiderne.dk