Karriere

Gør karriere hos Årstiderne Arkitekter

Vil du være en del af en af Danmarks største arkitektvirksomheder med mere end 250 ansatte arkitekter, indretningsarkitekter, byplanlæggere, landskabsarkitekter og konstruktører og 16.000 kolleger i hele Europa?

Vores medarbejdere deler en fælles ambition om at designe fremtidens byer og samfund, så de er funktionelle, æstetiske og bæredygtige –  og uanset om du er praktikant, nyuddannet eller erfaren, kan du hos Årstiderne Arkitekter udvikle og udfordre din faglighed i samarbejde med ambitiøse og dedikerede kolleger.

Vi arbejder på tværs af vores faglige felter og kompetencer, og kan derfor tilbyde forskellige udviklings- og karrieremuligheder. Det kan være indenfor design og projektering, indretning, bæredygtighed, rådgivning, projektledelse, digitalt byggeri og brugerinvolvering. Og som en del af Sweco har vi fordelene ved at være en del af Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed med 15.000 kolleger på verdensplan og karriere- og samarbejdsmuligheder på tværs af fagligheder og landegrænser.

Se om du kan finde en stilling, som matcher din profil, eller send os en uopfordret ansøgning.

Praktikant

Vores talentfulde praktikanter bidrager til vores virksomhed med ny viden, kreativitet og innovative løsninger, og derfor indgår de som en naturlig del af vores projektteams og i vores hverdag.

Som praktikant hos Årstiderne Arkitekter får du mulighed for at udvikle og udfordre din faglighed og nysgerrighed indenfor branchen i tæt dialog med dygtige og erfarne kolleger.

Som en af Danmarks største arkitektvirksomheder arbejder vi med en bred vifte af opgaver indenfor vores faglige felter, og vores projekter varierer i både skala og kontekst. Derfor får du mulighed for at arbejde med projekter og fagområder, som du måske ikke tidligere har overvejet. Hvert semester har vi arkitekt- og konstruktørpraktikanter, som arbejder med bl.a. arkitektur, indretning, landskabsarkitektur, byplanlægning, BIM og bæredygtighed.