TwentyThree

An industrial interior characterised by its transparency

The interior design retains a number of industrial elements, allowing the soul and history of the building to go hand in hand with new functionalities.

TwentyThree’s offices are housed in a former garage, and the raw industrial look has been preserved in the open-plan office space, which serves as both an open, project-oriented workplace for employees and a venue for the launches and events that the company regularly hosts for its customers and business partners.

Transparency and honesty have been two keywords in refurbishing the former garage, and this is reflected in the large glass partitions between the rooms, the glass-walled conference room, and the clear link which has been established between the ground and first floor in the form of a free-standing, sculptural iron staircase, centrally located in the main room.

The former garage doors facing the courtyard have been replaced by large window sections that allow daylight to flood the premises, while enabling the outdoor areas in the newly renovated and characterful courtyard to be used in connection with meetings and get-togethers.

We have created a range of specially designed furniture, for example a large and distinctive, multifunctional countertop, benches and plinths. The furniture contributes to creating an integrated and informal environment that supports the company’s profile and activities. The countertop serves as a focal point for gatherings, and is also used on a daily basis as a table and display surface.

The assignment also included selecting and buying several pieces of classic Danish furniture, which have been reupholstered to give them a more informal and modern look in line with TwentyThree’s profile.

Category
Spaceplanning and Interior Design
Location
Copenhagen | Denmark
Developer
Irere Lake 1 | Aberdeen Asset Management
Status
Completed, 2014
Area
1.050 m2 office | 150 m2 terrace and garbage shed