Momondo

Fabulous new commercial premises tailored to Momondos needs

Momondo's new commercial premises is tailored to their needs and spread over three floors in the front building of the historic Postgården in central Copenhagen.

We have worked with management and staff to optimise their needs with regard to square meterage, and created some welcoming and several functional areas which promote cooperation and social interaction. Working together with Momondo, we have instigated a process of change with a view to surpassing expected goals and minimising habitual thinking.

We have incorporated areas in the interior design conducive to interdisciplinary collaboration and informal knowledge sharing, combined with areas that support a high level of activity and concentration.

In addition to workstations, meeting rooms, lounge and studies, we were responsible for customised furnishings such the reception desk, room-dividing metal walls, etc.

Category
Spaceplanning and Interior Design
Location
Copenhagen | Denmark
Developer
Momondo A/S
Status
Realised, 2017
Size
8.000 m²