Erhverv

Gennemtænkt arkitektur der understøtter virksomhedens værdier, kultur og workflow

Vi tegner og transformerer bæredygtige og fremtidssikrede erhvervsbyggerier, som forener æstetik med funktionalitet og virksomhedens DNA. Samtidig har vi fokus på, at byggerierne skal være sunde og rare at opholde sig i ved at arbejde aktivt med dagslys, indeklima, materialekvalitet og workflow.

Kontor- og erhvervsbyggerier danner rammen om mange menneskers arbejdsliv. Derfor er det afgørende, at vi som arkitekter designer bygninger og rum, som skaber det rigtige udgangspunkt for et godt arbejdsmiljø, og som samtidig understøtter og udtrykker virksomhedens værdier, arbejdsmønstre og kultur.

Som arkitekter gør vi os umage for at skabe gennemtænkte, æstetiske og fleksible løsninger, der kan tilpasses virksomhedens udvikling og skiftende forudsætninger over tid, og vi har en målsætning om at skabe generøse rum for virksomheders medarbejdere, hvor de kan mødes, og hvor stærke arbejdsfællesskaber kan udfolde sig.

Vores arkitektur går i dialog med omgivelserne, beskuerne og brugerne, og bliver en naturlig medspiller i en aktiv hverdag, hvor vidensdeling og udvikling er virksomheders primære ressource og kilde til værdiskabelse.

Kontakt

Anders Lyhne
Anders Lyhne
Kreativ leder og teamleder, Vest
Erhverv
Arkitekt MAA
Tel. +45 7024 1063
Mob. +45 6137 5391
al@aarstiderne.dk
Carl Th. Lyneborg
Carl Th. Lyneborg
Kreativ leder, Øst
Erhverv
Arkitekt MAA
Tel. +45 7024 2112
cly@aarstiderne.dk