Boliger

Æstetiske og funktionelle boliger med plads til det enkelte menneskes hverdag

Den private bolig danner rammen om menneskers liv, og derfor er det afgørende, at vores hjem er rare og sunde at opholde sig i. Vi har tegnet boliger gennem mange år, og har bred erfaring med alt fra komplette boligområder til ungdomsboliger og lejlighedskomplekser.

Menneskers trivsel og livskvalitet er i høj grad betinget af de rammer, vi lever i. At tegne boliger handler derfor om at skabe bygninger og rum som er veldisponerede, smukke og gennemtænkte i forhold til de mennesker, der skal bo i dem.

Den private bolig skal være attraktiv og sund at opholde sig i – derfor tager vores boligbyggerier altid hensyn til indeklima, dagslysforhold, udsigtslinjer og bæredygtighed på flere niveauer. På den måde sikrer vi, at vores boligbyggerier ikke blot er funktionelle og attraktive i dag og i morgen, men også i fremtiden.

Når vi tegner boliger fokuserer vi på, at vores byggerier ikke blot fungerer som individuelle enheder, men at de også relaterer sig til sine omgivelser og bidrager til de miljøer, de bliver en del af. For eksempel via kollektive brugerfaciliteter, retail- og erhvervsfaciliteter eller fælles rekreative udearealer.

Kontakt

Andreas Olrik
Andreas Olrik
Kreativ chef, Øst
Arkitekt MAA
Tel. +45 7024 2114
aol@aarstiderne.dk
Malene Nørgaard Corydon
Malene Nørgaard Corydon
Teamleder / Kreativ leder, Vest
Boliger
Arkitekt MAA
Tel. +45 7024 1045
Mob. +45 2469 1695
mno@aarstiderne.dk
Kristian Rasmussen
Kristian Rasmussen
Teamchef, Øst
Boliger
Arkitekt MAA
Tel. +45 7024 2174
Mob. +45 3138 7915
kra@aarstiderne.dk