Tårnby Multihal

En rationel multihal med en markant eksponeret limtræskonstruktion

Multihallens detaljeringsniveau er enkelt og rationel, hvilket er med til at fremhæve de konstruktive principper.

Nybygningen rummer en sal med indvendige mål 37 x 23 meter samt en funktionszone med depoter, toiletter, omklædning, foyer og teknikrum. Hallen udføres med mulighed for fleksible opdelinger, og kan f.eks. indrettes med håndboldbane 34 x 20 m, 5 badmintonbaner eller 3 volley- og 3 basketbaner på tværs.

Bygningen ventileres naturligt og har passiv køling. Bygningen har ligeledes stor udnyttelse af naturligt dagslys. Vedr. materialevalg er der særlig fokus på anvendelse af materialer fra fornyelige ressourcer.

Hallen bygger på et specielt udviklet koncept udviklet for Universitets- og Bygningsstyrelsen, og tager udgangspunkt i en gentagelse af en modulær grundform i et rationelt, enkelt byggesystem bestående af en bærende bagvæg og en markant eksponeret limtræskonstruktion.  Begge dele leveres præfabrikerede. Detaljeringsniveauet er enkelt og rationelt for at sikre en hurtig opførelsestid.

”Det var et meget fint forløb og et frugtbart samarbejde, hvor vi fik alle vores ønsker opfyldt inden for den økonomiske ramme. Vi er meget begejstrede for resultatet”.
Mette Ringsted, rektor

Kategori
Undervisning og Fritid
Lokation
Tårnby | Danmark
Bygherre
Tårnby Gymnasium og HF
Status
Realiseret