Ravnsborg Tværgade

En moderne ejendom integreret i den klassiske Københavner-karré

Ravnsborg Tværgade 7 er en nybygget ejendom, der indskriver sig i en fuldt udbygget karré, og som tilpasser sig den klassiske arkitektur og de omkringliggende bygninger.

Bygningerne, der danner Ravnsborgkomplekset, er opført i perioden fra 1871-1890 med Ravnsborg Tværgade 7 som det eneste nye byggeri.

For at integrere den nye ejendom i sine omgivelser er der arbejdet aktivt med etagehøjder og taghøjde, som er  videreført fra naboejendommene. I stueetagen er bygningen åbnet op mod gaden med store transparente glasarealer, som eksponerer aktiviteterne bag ruderne for gadens forbipasserende og skaber liv i bymiljøet. Området omkring Ravnsborgkomplekset er levende og aktivt i de fleste af døgnets timer, og vi har derfor ønsket en åben stueetage med attraktive erhvervslejemål, som bidrager positivt til gadens liv.

Bebyggelsens lejligheder er indrettet i åbent plan med store vinduespartier, der giver  rigeligt dagslysindfald, og franske altaner, der fungerer som private semi-uderum. På 5. sal er der indrettet lejligheder med store glaskviste som giver kig til søerne og Københavns tårne.

Ejendommen er udført I en mørk teglsten, der diskret understreger, at ejendommen er nyopført, og derfor står i kontrast til naboejendommenes pudsede facader i lyse toner.

Kategori
Boliger
Lokation
København N | Danmark
Status
Realiseret, 2014