P-hus i Holstebro

Et P-hus indpasset harmonisk i den bynære kontekst

Holstebros nye P-hus er et visionært projekt, der er designet i tæt kontakt med det omkringliggende landskab og samtidig indpasset harmonisk i den bynære kontekst.

Det 10.400m2 parkeringshus indeholder 400 p-pladser fordelt på 10 split-levels.

Bygherren ønskede at skabe et parkeringshus, der med sin udformning er med til at understøtte et trygt og inspirerende miljø, inde som ude, samt et P-hus der med sin centrale placering kan understøtte mere end én funktion. P-huset har et dynamisk forløb – et flow der byder på forskellige arkitektoniske udtryk.

Husets facade varierer i graden af åbenhed og fremstår om aftenen som en lysinstallation i sammenhæng med det udvendige lysdesign af tunneller og landskab.

Kategori
Erhverv | Landskab
Lokation
Holstebro | Danmark
Bygherre
Holstebro Kommune
Status
Realiseret
Areal
10.400 m2