Ordrup Gymnasium

Ny sciencebygning og kantine designet i en markant ellipseform

Undervisningsmiljøer skal kunne rumme både dagens kendte og identificerede krav og fremtidens endnu ukendte krav. Ordrup Gymnasium har fået tilføjet en sciencebygning og en kantinebygning i en markant ellipseform.

Udvidelsen omfatter en ny toetagers muret sciencebygning på 1400 mmed seks faglokaler, som primært er bestykket med nyeste laboratorieinventar og tilhørende teknik.

Endvidere indeholder projektet også en ny spændende en kantinebygning med bespisningskapacitet på 1.200 personer samt produktionskøkken på ca. 400 m2 designet som en transparent glasellipse. Nye udearealer for elevsamvær og parkering indgår harmonisk i det bynære og bevaringsværdige område.

Årstiderne Arkitekter har færdigprojekteret det nye byggeri på baggrund af et projektforslag designet af BBP Arkitekter.

 

Kategori
Undervisning og Fritid
Lokation
Charlottenlund
Bygherre
Ordrup Gymnasium
Areal
3.800 m2