Ørestad Syd 1.0

En boligkarré i overgangen mellem Arenakvarteret og Ørestad Syd

Byggefelt 1.0 skiller sig ud fra Ørestad Syds øvrige karrébebyggelse ved at skabe overgangen til det nærliggende Arenakvarters varierede bygningsmasse.

Ørestad Syd er et attraktivt københavnerkvarter omgivet af Kalvebod Fælleds vidtstrakte natur – området tilbyder et moderne byliv i naturskønne omgivelser. Bebyggelsen byggefelt 1.0 er en blanding af punkthuse og rækkehuse, hvor det nordøstlige punkthus indeholder en daginstitution i tre etager, mens de to øvrige tårne indeholder 8 etager boliger.

Herudover indeholder bebyggelsesplanen 40 rækkehuse fordelt på fire forskellige hustyper. For at skabe et varieret udbud af boligtyper og -størrelser har rækkehusene to forskellige bredder, mens alle er tre etager høje. Den brede type, der vender mod fælleden, har en planløsning med forskudte planer.

De rummelige tagterrasser, der er placeret på forskellige etager i boligerne, bidrager til at skabe en større grad af privathed i de forskellige udendørs opholdsarealer, og skaber samtidig en rumlig og arkitektonisk varieret bebyggelse, der henvender sig til en bred beboergruppe i den nye bydel.

Kategori
Boliger
Lokation
Ørestaden | København
Bygherrew
KPC
Status
Igangværende