Nordic Sense

Udvidelse, ombygning og nyindretning af kontor- og lagerfaciliteter

Opgaven har resulteret i, at Nordic Sense's faciliteter efter ombygningen fremstår som helt nye bygninger. Den oprindelige bygning i et plan har fået en ekstra etage på samt nye facader.

Nordic Sense domicilet fremstår nu med en lys og let træfacade med et moderne, bæredygtigt udtryk, der matcher firmaets miljøvenlige produkter til personlig pleje.

Under ombygningen og renoveringen har den del af virksomhedens produktion, der foregår på matriklen, ikke været berørt af ombygningen, men har kunnet fortsætte byggeperioden igennem. Indvielsen af de nye faciliteter foregik i august 2016, og Kemex skiftede ved lejligheden navn til Nordic Sense. Nordic Sense udvikler, designer og producerer private label produkter til personlig pleje. Samtlige produkter er kendetegnet ved mindst mulig belastning for miljøet.

Vi har skitseret og projekteret i samarbejde med Fast Entreprise, som har opført byggeriet.

Kategori
Erhverv
Lokation
Silkeborg | Danmark
Bygherre
Kemex
Status
Realiseret, 2016
Areal
2.000 m2