Momondo

Nye kontorlokaler skræddersyet til virksomhedens behov

Fordelt på tre etager i Postgårdens forhus har virksomheden Momondo fået nye, moderne erhvervslokaler med fokus på  tværfagligt samarbejde og uformel vidensdeling.

Årstiderne Arkitekter har efter transformationen af den historiske Postgård i indre København stået for rådgivning og indretningen af række virksomheders kontorlokaler – herunder den internationale virksomhed Momondo.

I samarbejde med ledelse og medarbejdere har vi optimeret virksomhedens behov for antallet af kvadratmeter, og skabt imødekommende funktionsområder som befordrer samarbejde og social interaktion. Sammen med Momondo har vi skabt en forandringsproces for at overskride forventelige mål og minimere vanetænkning.

Vi har indarbejdet områder, der inviterer til tværfagligt samarbejde og uformel vidensdeling kombineret med arealer, der understøtter højt aktivitetsniveau og koncentration.
Vi har ud over arbejdsstationer, mødelokaler, lounge og studies stået for specialdesignet inventar som receptionsskranke og rumadskillende metalvægge, der er udført i tæt samarbejde med Christianias Kvindesmedje.

Kategori
Spaceplanning og Indretning
Lokation
København K | Danmark
Bygherre
Momondo A/S
Status
Realiseret, 2017
Areal
8.000 m²
Samarbejdspartnere
Christianias Kvindesmedje