Lundgrens

En indretning som understøtter virksomhedens DNA, vision og visuelle identitet

Indretningen af det nye domicil er et led i en gennemgribende revitalisering af hele Lundgrens’ brand. Opgaven var derfor at skabe et koncept som understøtter Lundgrens DNA og visuelle identitet.

Vores afdeling for Spaceplanning og Indretning står bag det samlede indretningskoncept for Lundgrens, der med en klar linje giver advokatkontoret en imødekommende og professionel atmosfære med luksuriøse, enkle og funktionelle rum. Samtidig er der skabt en fin balance mellem en klassisk, og til tider lidt konservativ branche, og en moderne, åben og professionel organisation.

”I indretningen af Lundgrens har vi arbejdet med en nøje afstemt kombination af materialer og en gennemgående farveskala i grønne, grå og sorte nuancer. Samtidig har vi bevidst indarbejdet et råt look med synlige installationer, rå beton i loftet og mørkblanke plankegulve, som skaber effektfulde kontraster mellem materialer, farver og overflader i hele kontoret. På den måde fremhæver vi også visuelt de enkelte greb i den store sammenhæng.”
Mette Gravergaard, kreativ leder for Spaceplanning og Indretning

Fleksible og rolige rum
Advokater tilbringer ofte mange timer på arbejdspladsen, og derfor er der, i indretningen af Lundgrens, arbejdet aktivt med at skabe fleksible rum på kontoret, som kan anvendes til flere formål i løbet af en arbejdsdag, og som samtidig er rare og rolige at opholde sig i.

”Vi har arbejdet med at indrette rumligheder, hvor advokat og klient kan have en professionel og personlig dialog. Her skaber vi, med teksturer og subtile detaljer, en taktil varme og rolig stemning i alle rummene.”
Mette Gravergaard, kreativ leder for Spaceplanning og Indretning

Kategori
Spaceplanning og Indretning
Lokation
Hellerup | Danmark
Bygherre
PKA
Status
Realiseret, 2017
Areal
3.000 m²
Samarbejdspartnere
Over Byen Arkitekter (bygningsarkitekter)

Imødekommende og uformelle fællesarealer
I kontorets ankomstareal byder åbne arealer med reception velkommen, og indbyder med kaffebar, lounge og forskellige seatings til en uformel dialog, hvor innovative snakke kan opstå.
Her er der udelukkende arbejdet med naturmaterialer – anilinlæder, hør, bambustæpper, uld og bomuld, som alle er materialer der patinerer smukt, bløder rummet op og understøtter områdets imødekommende funktion, så kunder, medarbejdere og besøgende føler sig godt modtaget.

”Vi har gjort meget ud af, at skabe et kontormiljø, som udstråler en uformel og rolig stemning – særligt i ankomstarealerne, hvor vi gerne vil tage godt imod klienter og besøgende hos Lundgrens.”
Mette Gravergaard, kreativ leder for Spaceplanning og Indretning

En levende silhueteffekt
Omkring Lundgrens’ kontorer og møderum giver glasflader både indsyn og udsyn, og lokalerne bliver således også naturligt gennemlyst. For at kunne afskærme rummene, er der arbejdet med en kombination af tunge gardiner og lettere, changerende gardiner, som tilfører varme og stoflighed, og som samtidig giver en silhueteffekt gennem ruden.

”Ved at arbejde med gardinerne kan vi skabe liv i indretningen, og samtidig give klienter og advokater mulighed for at afskærme rummene afhængig af mødernes privathed. Med dette greb kan man se, at der er mennesker i lokalet men ikke nødvendigvis se hvem, der sidder bag gardinet. Dét skaber liv i indretningen.”
Mette Gravergaard, kreativ leder for Spaceplanning & Indretning