Frederiksborg Gymnasium

Løbende om- og udbygning af Frederiksborg Gymnasium

Projekterne omfatter et ny bygning hvor de kunstneriske fag er samlet og en ny multihal der understøtter idræt og samlinger. Vi har for Frederiksborg Gymnasium og HF udvidet skolens faciliteter af tre omgange.

Udvidelsen rummer bl.a. opførelsen af et 1.300 m2 stort undervisningshus til de kunstneriske fag. Huset er udført som lavenergi-byggeri, og det har på taget et stort solvarmeanlæg, som producerer strøm til bygningen. Endivdere er der etableret 800m2 undervisningshus i to etager med plads til seks normalklasser.

I projekter er der også opført en ny multihal på 1.700m2. Den nye multihal er udformet til at kunne køre tre simultane spor i idrætsundervisningen, men er også multianvendelig i relation til arrangementer, samlinger, eksamener m.m. Multihallen ligger solitært, så der er omklædningsfaciliteter m.v. i selve hallen. Bygningen ventileres naturligt og har passiv køling. Vedr. valg af materiale er der særlig vægt på anvendelse af materialer fra fornyelige ressourcer:

Projektet rummer desuden en række energioptimeringer – herunder nye solafskæmninger på eksisterende bygninger samt etablering af 250m2 solceller på sydvendt tag. Derudover er alle udearealer optimeret ift. tidsvarende tilgængelighedskrav BR10 niveau.

Vi har som totalrådgivere udført procesledelse, byggeprogram, etape/rokadeplan med brugerinddragelse, projekteringsledelse, projektering, digitalt EU-udbud, byggeledelse, koordinering af sikkerhed og sundhed, drift og vedligeholdelse samt aflevering og et år eftersyn.

Kategori
Undervisning og Fritid
Lokation
Hillerød | Danmark
Areal
3.800 m2
Status
Realiseret