Fredericia Furniture

Et showroom i karakterfulde og historiske rammer

Efter en gennemgribende revitalisering af Postgården i Købmagergade rummer bygningens to øverste etager nu Fredericia Furnitures eksklusive showroom.

”Interurbansalen” blev tidligere brugt som omstillingsrum for telefonsamtaler til og fra hovedstaden. I den gennemgribende renovering er ovenlysene i salen afdækket, og de store vinduer omdannet til franske altaner for til fulde at kunne gøre brug af den spektakulære udsigt og himlens lys.

Det fine kassetteloft er renoveret og forsynet med akustisk dæmpning. Alle overflader er renoveret, og der er lagt nye plankegulve, så rummets fine linjer og detaljering kommer til sin ret.

Kategori
Spaceplanning og Indretning
Lokation
København K | Danmark
Status
Realiseret, 2017
Areal
Ca. 1.100 m²

På 5. sal er Fredericia Furnitures administration placeret i en nyere tilbygning, hvis vægge primært består af glas, og hvor man næsten føler sig svævende mellem byens tage. Her er indretningen og materialevalget ekstremt diskret, med mørke flader og et mat, glittet betongulv, der overlader al fokus til møblerne. Det mondæne look videreføres på den store tagterrasse, der er belagt med store, specialdesignede fiberbetonfliser.

I samtlige rum er arkitektur og materialevalg en diskret, gennemarbejdet baggrund for Fredericia Furnitures eksklusive møbler, der nu præsenteres i karakterfulde, historiske rammer over Københavns tage.