Exit 59

Omdannelse fra truck center til attraktive retailfaciliteter

Exit 59 er et mindre handelsområde beliggende i udkanten af Vejle langs den befærdede motorvej E45.

Handelsområdet henvender sig til de mange bilister, der passerer forbi på motorvejen. Over en periode på 4 år har afdelingen for Retail foretaget en gennemgribende revitalisering af området, der giver EXIT 59 en tydelig og nutidig profil og en imødekommende atmosfære.

Vi har omdannet det tidligere Dansk Truck Center til tre attraktive lejemål, eksponeret mod motorvejen, samt omdannet en tidligere Statoil tankstation til en Circle K. Tankstationen ligger ved områdets ankomst og er den første bygning man ser, når man ankommer til området. Bygningerne har fået ny facadebeklædning i perforeret metal, oplyst bagfra. I den lange bygning har tre restauranter fundet plads, bl.a. Lagkagehuset og The Diner, og på første sal findes mødelokaler med tilhørende faciliteter, der kan bruges til udlejning. Retail afdelingen har rådgivet lejetager omkring bl.a. indretning, og har varetaget hele forløbet i opgaven – fra de første skitser til og med projektering.

Området er via de ny facader og en ændret infrastruktur bundet sammen til et hele. Infrastrukturen er ændret med fokus på person sikkerhed og en bedre orientering og optimeret trafikalt flow gennem området.

Den langstrakte bygning langs motorvejen markerer sig i landskabet med sin ny, elegante facadebeklædning i perforeret stålplade, der belyses bagfra. Om dagen fremstår bygningen som en metalklædt æske, og om aftenen lyser bygningen op, og eksponeres derved tydeligt mod de forbi kørende, og fungerer som et genkendeligt vartegn for området. Hver lejetager eksponeres bedst muligt, både mod motorvejen og mod ankomstområdet.

Kategori
Retail
Lokation
Vejle | Danmark
Bygherre
Bygherre EXIT 59
Status
Realiseret, 2015