Egedal Gymnasium

Music, movement, drama, media and the visual arts are brought together in a new creativity building.

Tanken med de nye faciliteter på Egedal Gymnasium var at skabe rum, som ikke blot appellerer til skemalagte funktioner, men som er multifunktionelle og indbyder til ophold og aktivitet.

Den toetagers nybygning på i alt 1.070 m2 placeres på siden af sportshallen. I stueplan placeres et auditorium til 60 personer og en multisal til bevægelse og aktivitet også for 60 personer. Desuden indrettes et undervisningslokale til musik samt et dobbelthøjt foyerareal med toiletter og trappe- og elevatoradgang til 1.sal.

Auditorie og multisal er sænket fem trin fra foyeren. Dette giver en loftshøjde på 3,5 m og gør rummene velegnede til møde, bevægelses- og aktivitetslokaler for mange mennesker. Auditoriet kan slås sammen med multisalen, når foldevæggen trækkes tilbage i magasinet. Det store samlede rum på 235 m2 kan udnyttes til teaterarrangementer, eller som et større samlingsrum. Auditorie og multisal får et stort vinduesareal imod nordvest og nord. Med denne orientering kan rummene udføres uden udvendig solafskærmning. Lyset vil blive en stor kvalitet for rummene, som naturligvis også kan mørklægges. Bygningen er opført efter energiklasse 2015.

Vi har i projektet varetaget brugerdialog, projektering, tilsyn, byggeledelse og sikkerhedskoordinering.

Kategori
Undervisning og Fritid
Lokation
Stenløse | Danmark
Bygherre
Egedal Gymnasium og HF
Areal
1.070 m2
Status
Realiseret