Coloplast

Løbende tilpasning af hovedsæde i Humlebæk

Vi har løbende ud- og ombygget de i alt ca. 40.000 m2, så byggeriet med sin arkitektur og indretning understøtter gældende krav og forudsætninger. 

Den oprindelige bebyggelsesplan for Coloplasts hovedsæde var udformet, så det var muligt at udvide bygningsanlægget successivt, som det også er sket ved foreløbig 12 større udvidelser. En 400 meter lang glasinddækket hovedgade forbinder de to nord/sydindgange, og langs denne hovedgade knyttes bygninger og sidegader sammen til en mindre by.

Bygningsanlægget rummer i dag administration med tilhørende to kantiner, møderum og et auditorium med 222 siddepladser, 1.200 m2 multihal, laboratorier, udviklingsafsnit, produktionshaller med flere store rentrum og et højlager. Dertil hører arealer for støttefunktioner som læsseramper, renovationsafsnit og store teknikområder.

Produktionen flyttes nu i stort omfang ud til fabrikker i Ungarn og Kina, hvorimod udvikling, salg og koncernadministration koncentreres i Humlebæk. Derfor har vi siden 2006 arbejdet på at ombygge tidligere produktionshaller til højloftede storrumskontorer, udviklingsafsnit samt laboratorier og værksteder.

Kategori
Erhverv
Lokation
Humlebæk | Danmark
Bygherre
Coloplast A/S
Status
Realiseret