fbpx

Ydelser

Vi leverer ydelser indenfor arkitektur og byggeri, primært indenfor vores specialiserede faglige områder. Vi er en full-service arkitektvirksomhed, og vi arbejder tværfagligt, også internt, og inddrager kompetencer og viden fra de forskellige afdelinger i opgaveløsningen.

Vores mange kompetencer gør, at vi kan levere højt specialiserede ydelser indenfor meget forskellige områder, og styre projekterne fra de første indledende møder og tanker til det færdige projekt idriftsættes og afleveres.

Vi arbejder helhedsorienteret, hvilket betyder at vi inddrager de rigtige kompetencer på det rigtige tidspunkt. Tidligt i processen inddrages f.eks. byplanarkitekter for at sikre et optimalt plangrundlag, vi inddrager proceskonsulent inden byggeprogrammet udarbejdes, vi inddrager bæredygtigheds specialister fra start skitsering, og vi vælger en kompetent og erfaren byggeleder, når projektet er så langt. Og er det en bygherrerådgiver, der efterspørges, har vi ligeledes erfarne medarbejdere, der udelukkende arbejder som bygherrens garant i projektet.

Vi sætter det bedste hold til opgaveløsningen, hver gang. Vi har certificerede medarbejdere indenfor bl.a. procesledelse og brugerinddragelse, DGNB-certificering og miljøledelse, da vi vægter specialiseret rådgivning højt, med henblik på at sikre, at vores målrettede rådgivning giver værdi og mening for projekterne og kunder.

Bæredygtighed

læs mere

BIM og IKT

læs mere

Rådgivning

læs mere

Byplan og landskab

læs mere

Spaceplanning og indretning

læs mere

Landscape Terrain Modeller

læs mere